4 Voordelen van Raamfolie

door | augustus 4, 2019

Raamfolie worden meestal alleen in combinatie met auto’s gezien en hebben een associatie ontwikkeld met maffioso-leden, hoogbeveiligde escorts en productieve emcees. Velen zouden verbaasd zijn om te horen dat raamfolie ook een plaats heeft in residentiĆ«le en commerciĆ«le gebouwen en dat het een aantal belangrijke praktische voordelen biedt voor de gebruiker. De meeste moderne woonhuizen hebben meer ramen en beglazing dan ooit, met huizenkopers die verliefd worden op het idee van warme, open en een transparante huis. Raamfolie biedt een aantal waardevolle voordelen voor huiseigenaren. Lees verder om 7 belangrijke voordelen van het kleuren van ramen te leren!

raamfolie

1. Raamfolie beschermt uw meubels.

Het vinden van het juiste meubel dat past bij de grootte en de stijl van uw huis kan een moeilijk proces zijn. Overmatige blootstelling aan de zon kan uw kostbare meubelstukken vervagen en beschadigen, maar het kleuren van de ramen kan helpen! U kunt uw favoriete meubels opslaan zonder dat u het enige huis in het blok hoeft te zijn dat erop staat dat de gordijnen goed gesloten blijven. Raamfolie zoals zandstraalfolie biedt UV-bescherming die de vervagende schade door de zonnestralen tot een minimum beperkt. Dit betekent dat uw tapijten, tapijten, kunstwerken, houten vloeren en meubelstukken allemaal een langere levensduur krijgen. Door het kleuren kunt u uw interieur in vorm houden terwijl u toch van de zonnestralen kunt genieten.

2. Raamfolie bespaart energie.

Het kleuren van uw ramen kan veel meer over inhoud dan stijl gaan. Een van de belangrijkste en meest besproken voordelen van het kleuren van ramen is de mogelijkheid om uw energiefactuur aanzienlijk te verlagen. Wanneer behandeld op een hoge kwaliteit professionele tint, zullen de ramen bloeden minder warmte en AC. Dit betekent dat de warmte zal worden behouden door de winter, en afgeweerd tijdens de zomer, waardoor uw HVAC-systemen een rust en het besparen van u geld op brandstof en elektriciteit kosten. Zonder ooit een duur en tijdrovend vervangingsproces van de ramen te hoeven uitvoeren, kunt u zowel uw energiebesparingen als uw comfort in de raamruimten verhogen.

3. Geen schittering meer.

De meeste mensen genieten van het gevoel en de esthetiek van het bundelen van zonlicht in hun leefruimtes, maar te veel zon kan storende schittering veroorzaken, wat het kijken naar recreatieve televisie en het verlagen van de productiviteit op kantoor belemmert. Raamfolie elimineert deze hinderlijke schittering en geeft de bewoner het beste van twee werelden met een warm, helder interieur dat vrij is van storende reflecties.

4. Een mooie style.

Zoals eerder vermeld, wordt het kleuren van ramen vaak gezien als een stilistische functie. Hoewel raam tint meer een kwestie van inhoud is dan stijl, bieden ze nog steeds een manier om een mooie esthetische touch toe te voegen aan een gebouw. Decoratieve raamfolies worden meestal aangeboden, met een muurschildering of schilderachtig uitzicht op de voorraad, terwijl subtielere donkere tinten kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van high-end vensterruiten na te bootsen. Het gemak van toepassing en verwijdering betekent dat het veranderen van de look of het verhogen van de stoeprand aantrekkingskracht van uw huis is zo eenvoudig mogelijk.