Belangrijke factoren bij het kiezen van het juiste serviesgoed voor jou

door | oktober 31, 2019

Voor chef-koks en restauranthouders kan het kiezen van het juiste servies een groot verschil maken, niet alleen in de presentatie van het eten, maar ook in het toevoegen van persoonlijkheid aan hun etablissement. In de huidige eetcultuur moet het serviesgoed van een restaurant meer zijn dan alleen maar functioneel, want het moet de algemene sfeer en het thema van de plek overbrengen voor een meer inclusieve en indrukwekkende eetervaring.

Verrukkelijke gastronomische gerechten kunnen fascinerender worden gemaakt met het gebruik van het juiste servies.

Stijl

Op het moment dat je klanten in jouw restaurant gaan zitten, zullen ze elk detail van je restaurant evalueren, inclusief de vorm van je kleinste onderzetters. Zij zullen elke kleur, ontwerp, grootte en vorm van je serviesgoed beoordelen.

Omdat er een grote verscheidenheid aan serviesgoed op de markt is, kies je altijd de borden die een aanvulling vormen op de algemene esthetiek van je restaurant, zodat je etablissement er samenhangend uitziet. Welke stijl wil je in jouw restaurant uitstralen? Dit is ook een overweging waarmee je rekening moet houden bij de presentatie van je eten.

Een donkergekleurde leisteen ziet er in de meeste thema’s mooi uit, of het nu gaat om industrieel, minimalistisch of modern, casual of lekker eten. De leisteen is ook verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige of ronde planken om je een subtiele mix van stijl en functie te geven. Heb je liever iets lichters van kleur? Voor wit of gekleurd horeca servies kun je gaan naar de website van tovari.nl/ voor meer informatie.

Het kiezen van het juiste servies voor je restaurant is slechts een deel van de puzzel. Hoewel het slim moet worden doordacht, zal het zorgvuldig rekening houden met deze factoren je selectieproces een stuk gemakkelijker maken.

Over het geheel genomen zal het kiezen van het perfecte serviesgoed dat past bij de algemene sfeer van je restaurant niet alleen je etenspresentatie uitzonderlijk maken, maar zal het je gasten ook een gedenkwaardige eetervaring bezorgen.

Lees ook: De voordelen van huisbeveiligingssystemen