De beste online betaalsystemen

door | augustus 3, 2019

In dit artikel zullen we de beste online betaalsystemen bekijken voor het accepteren van betalingen op het web. Terwijl veel van de bedrijven op deze lijst zijn al jaren beschikbaar voor online handelaren, zijn veel van de bedrijven op deze lijst nu ook in nieuwe gebieden van online betalingen, zoals sociale handel en in-store online kaartlezer systemen.

1. PayPal

PayPal is ’s werelds meest gebruikte payment solutions, die in 2011 meer dan 5 miljard dollar aan betalingen heeft verwerkt. PayPal-betalingen worden gedaan met behulp van een bestaande rekening van een gebruiker of met een creditcard. Het geld kan direct naar een e-mailadres worden gestuurd, zodat de gebruikers zich kunnen aanmelden voor een nieuwe PayPal-rekening. Naast het nemen van betalingen, kunnen gebruikers met PayPal ook geld sturen via de dienst, een functie die slechts een paar betaaloplossingen bieden.

PayPal neemt rond de 2,9% + $0,30 per transactie en heeft geen instel- of maandelijkse kosten.

2.  Google Payment System

Google Checkout is het antwoord van Google op PayPal verteld https://www.protranstech.com/. Met Google Checkout kunnen gebruikers voor goederen en diensten betalen via een account dat is gekoppeld aan hun Google-profiel. Het grote voordeel dat Google Checkout heeft ten opzichte van de concurrentie is dat miljoenen internetgebruikers Google gebruiken voor andere diensten, waardoor een aankoop via Checkout een eenvoudiger proces is.

Google Checkout-kosten beginnen bij 2,9% + $0,30 per transactie voor verkopen van minder dan $3.000,- per transactie. Het percentage dat ze nemen daalt afhankelijk van het maandelijkse verkoopvolume.

3. Authorize

Authorize.Net is de meest gebruikte betaalgateway op het internet. Met een gebruikersbestand van meer dan 300.000 handelaren is Authorize.Net de go-to-methode voor e-commerce sites die een toegangspoort tot het accepteren van betalingen nodig hebben. Veelgebruikte e-commerce platforms zoals Magento, Volusion en X-Cart zijn ontworpen om betalingen met Authorize.Net gemakkelijker te accepteren.

Authorize.Net heeft een $99 setup fee, kost $20 per maand en kost $0,10 per transactie. Bron: Authorize.net prijzen

4. Stripe

Stripe biedt een uitstekende betaaloplossing voor webontwikkelaars die een betalingssysteem willen integreren in hun projecten met behulp van de robuuste API van Stripe. Door het traditionele aanmeldproces te omzeilen, fungeert Stripe als een merchant account voor haar leveranciers, die alle PCI compliance en merchant approvals afhandelt.

Stripe rekent 2,9% + $0,30 per transactie zonder installatie- of maandelijkse kosten. Bron: Stripe: prijsstelling

5. Amazon

Amazon Payments stelt zijn gebruikers in staat om geld te ontvangen via de API (en geld te versturen via ACH). De populaire crowdfunding site Kickstarter maakt gebruik van Amazon Payments.

Amazon Payments kosten beginnen bij 2,9% + $0,30 per transactie voor betalingen van meer dan $10.