Geld besparen tijdens je vakantie

door | oktober 18, 2019

Geld besparen en op vakantie gaan zijn meestal twee activiteiten die niet samengaan. Maar het feit dat je naar je geld kijkt, betekent niet dat je een ontspannend uitje moet missen. Als een reisliefhebber en iemand met een krap budget, heb ik een paar pijnloze manieren geleerd om te besparen op een vakantie. Hier zijn een paar dingen die je kunt proberen om geld te besparen op je volgende reiservaring.

Aanbiedingen gebruiken

Er zijn overal deals als je gewoon de tijd neemt om te kijken. Sites zoals Expedia, Groupon en Living Social bieden allemaal kortingen op uitjes.Veel plekken hebben coupons voor omliggende hotels, restaurants en attracties. Op mijn recente road trip, ontdekte ik Vakantiehuis Schoorl, een fantastische bestemming voor een prikkie.

Onderzoeken

Weet wat je echt krijgt op een rondleiding en andere toeristische attracties. Toen ik naar Amsterdam reisde, betaalde we bijne voor een wandeling door de Vondelpark. Na een beetje onderzoek, vond ik dat het gemakkelijk is om te navigeren zonder gids en er zijn tal van kaarten en downloadbare gidsen die we direct op onze telefoons kregen voor geen enkele kosten.

Reis in laagseizoen

Of het nu tijdens de week is versus een weekend of tijdens de zomer in plaats van de winter, reizen op een minder populaire tijd zal u waarschijnlijk betere tarieven op accommodaties en vliegtickets opleveren. Bijvoorbeeld, deze zomer zullen populaire skigebieden veel goedkoper zijn dan in de winter. U zou niet in staat zijn om te skiën, maar er zijn tal van andere leuke activiteiten voor een fractie van de kosten.

Lees nu ook eens: Denk je aan een carrière in onroerend goed?

Beloningsprogramma’s

Hotel- en motelketens, autoverhuurbedrijven, restaurantketens, winkels en zelfs campings bieden beloningsprogramma’s aan. De meeste programma’s zijn gratis aan te melden en nemen slechts een paar minuten in beslag. Zodra u zich aanmeldt, krijgt u punten voor het geld dat u besteedt die uiteindelijk zal scoren u gratis nachten na verloop van tijd.

Wees flexibel

Als u bereid bent om te buigen op een paar dingen, zult u in staat om te besparen op de lange termijn. Als een tropisch uitje op uw agenda staat, overweeg dan Aruba in plaats van Hawaï om veel geld te besparen. Als de vliegtarieven voor een bestemming te hoog zijn, kijk dan naar de omliggende luchthavens en huur een auto om er in plaats daarvan te komen.