Gezondheidsvoordelen van natuurlijke lichaamsverzorging

door | januari 9, 2021

Elke vrouw heeft wel een voorraadje in de winkel gekochte schoonheidsproducten, vooral bij Rituals aanbiedingen. Hoewel al die lekkernijen onze huid helpen zacht, zijdezacht en jong te blijven, en niet te vergeten dat ze ons tijd besparen, zijn ze schadelijk voor onze gezondheid. Het is gemakkelijker om dat moddermasker, die haarconditioner of die vochtinbrengende crème te kopen dan er zelf een te maken, maar als je eenmaal alle voordelen van natuurlijke lichaamsverzorging kent, zul je hopelijk van gedachten veranderen. Neem het op voor dieren die elke minuut sterven door die pijnlijke tests en vermijd agressieve chemicaliën die in populaire schoonheidsproducten worden gebruikt en die je hormonen kunnen veranderen en tot ernstige ziekten kunnen leiden, door voor geheel natuurlijke lichaamsverzorging te kiezen.

VERMINDER JE RISICO OP KANKER

Giftige kankerverwekkende stoffen in de meeste schoonheidsproducten zijn een van de grootste veroorzakers van kanker. Kankerverwekkende stoffen, zoals formaldehyde en formaldehyde-afgevende conserveringsmiddelen kunnen ook leiden tot een aantal ernstige ziekten. Als je gezond wilt zijn en langer wilt leven, stap dan vandaag nog over op natuurlijke lichaamsverzorging.

VOORKOM HUIDPROBLEMEN

Als je last hebt van ernstige puistjes, komt dat misschien niet door slechte eetgewoonten of hormoonproblemen. Veel schoonheids- en lichaamsverzorgingsproducten kunnen ook acne en huidirritatie veroorzaken. Kiezen voor natuurlijke lichaamsverzorging kan je helpen dit huidprobleem op te lossen en het voorgoed te vergeten.

VERBETER JE REPRODUCTIEVE GEZONDHEID

Demeeste populaire schoonheidsproducten bevatten agressieve chemicaliën die de reproductieve gezondheid van vrouwen aantasten. Sulfaten, parabenen, formaldehyde en ftalaten die meestal aan lichaamsverzorgingsproducten worden toegevoegd, behoren tot de schadelijkste chemicaliën die je koste wat kost moet vermijden op je lichaam aan te brengen.

KOM VAN HOOFDPIJN AF

Hoe vaak heb je last van hevige hoofdpijn? Denk je dat het alleen door stress komt? Nee, dames. Schoonheids- en lichaamsverzorgingsproducten hebben geweldige geuren, maar al die geuren kunnen ernstige hoofdpijn veroorzaken, zelfs als je kalm en ontspannen bent.

Lees ook: Waarom is het hebben van een VPN belangrijk?