Hoe jongeren snel geld kunnen krijgen

door | juli 26, 2019

Een spaarrekening openen

Of het nu voor elke dag, week of maand is, stel besparingsdoelstellingen vast en houd u aan deze doelstellingen. Een spaarcalculator geeft u een indicatie van hoe lang het zal duren om uw doel te bereiken.

Zodra u de doelstellingen hebt vastgesteld, zet het geld dat u van plan bent te sparen voor die periode op een rekening. Dit zal helpen om de verleiding om te sparen te verminderen. Als u in deeltijd bij uw plaatselijke supermarkt werkt of alleen maar een toelage krijgt, leg er dan een deel van opzij.

Door regelmatig bij te dragen aan uw rekening en uw doelstellingen te volgen, wordt een gezond financieel beheer gecreƫerd en worden betere bestedingsgewoonten aangemoedigd.

Kortingscodes gebruiken

kortings code

Als je geld uitgeeft, betekent dat niet dat je alleen moet uitgeven. Denk aan het delen van de kosten met je vrienden of broers en zussen waar je kunt, of het nu gaat om tijdschriften, reizen, boeken, enz. Profiteer van alle interesses die u met mensen deelt door de dingen die u wilt delen te splitsen.

Probeer ook zoveel mogelijk coupons en cadeaubonnen te verzamelen als je kunt zoals deze Duetz kortingscode. Als de cadeaubonnen die je krijgt zijn voor dingen waar je niet geĆÆnteresseerd in bent kan je ze verkopen.

Houd uw aankopen in de gaten

U kunt gemakkelijker geld besparen als u uw aankopen bijhoudt. Op die manier heeft u een overzicht van uw uitgaven, zodat u weet of u meer uitgeeft dan u zou moeten uitgeven. Bewaar al uw bonnen en noteer uw totale uitgaven.

Vraag geld aan je ouders

Je kunt je ouders vragen om je wekelijkse of maandelijkse om jouw geld opzij te leggen. Het is geen schande om het hen te vragen.

Huishoudelijk werk doen

Als je te trots bent om je ouders om hulp te vragen en iets wilt veranderen wat je niet leuk vindt om in een geldmaker te veranderen, bied dan aan om meer klusjes te doen in het hele huis voor meer geld. Vouw de was, was je kleding, was je schoon, al die dingen die je niet zo graag doet. Je kunt ook op je broertje of zusje letten tegen een uurtarief.

U kunt ook aanbieden om boodschappen te kopen voor uw buren en hen te helpen rond hun huizen ook voor een vergoeding, evenals maaien van hun gazons of schop sneeuw. Zet klusjes in de loop van de tijd om in een hoop geld wanneer je maar kunt.

Krijg een zomerbaan

Als je oud genoeg bent, zal het krijgen van een zomerbaantje je helpen om wat extra geld te besparen wanneer dat nodig is. Als u geen belangrijke plannen heeft tijdens uw zomervakantie, waarom zou u dan geen geld verdienen? Zomerbanen zijn ook een uitstekende gelegenheid om ervaring op te doen. Ze kunnen je helpen om in de toekomst betere banen te krijgen die een hoger loon bieden.