Opties om uw huis te beveiligen tegen dieven

door | september 19, 2019

dief

Niet alleen de modernste huisbeveiliging systemen zijn uw enige optie – er zijn tal van goedkope manieren om uw huis tegen inbraak te beveiligen. Ook al heeft u een ruim budget voor woningbescherming, het zou dom zijn om jouw geld aan peperdure manieren te besteden om je huis te beschermen. Hier zijn de beste gratis en goedkope diefstalbeveiligingsmaatregelen die u direct kunt implementeren.

Niet vertellen dat je op reis gaat

Het is vrij gebruikelijk dat mensen alles over hun aankomende reis op sociale media plaatsen, maar vermijd de drang. Hoe meer mensen die weten dat uw huis leeg zal zijn, hoe meer u zich openstelt voor de mogelijkheid van een inbraak. Laat ook geen bericht achter op je vaste lijn dat je de stad uit bent.

Een huisbeveiliging systeem

Uw nieuwe woning moet een vorm van een huisbeveiliging systeem hebben, of het nu een basis doe-het-zelf systeem is of een systeem dat wordt geleverd met professionele bewakingssensoren. Tegenwoordig is er voor elk budget en elk beschermingsniveau voldoende mogelijkheden voor de beveiliging van uw huis. Om een systeem te kiezen waar u zich prettig bij voelt, evalueert u de behoeften van uw buurt en uw huis. U kunt contact opnemen met uw lokale politie-afdeling voor statistieken over criminaliteit in de buurt en zij kunnen helpen bij het uitvoeren van een evaluatie van de veiligheid van uw huis.

Betonnen vloeren voor uw nieuwe huis!!

Sloten veranderen

Als het een tijdje geleden is dat u uw sloten hebt bijgewerkt, maak dan een inventarisatie: Zijn er sloten beschadigd? Kunnen er extra sleutels bij vreemden rondzweven? Zijn de sloten aan de buitenzijde gemakkelijk op te pakken, te schokken of open te stoten? Als u op een van deze vragen “ja” hebt geantwoord, kan het tijd zijn om uw sloten opnieuw te sleutelen of ze te vervangen door meer fraudebestendige versies. Om te beginnen, zorg ervoor dat alle buitendeuren zijn voorzien van een hoogste graad van de sloten keurmerken. Online staat er veel informatie over deze keurmerken.