Redenen waarom ouders kiezen voor online bijles voor hun kinderen

door | mei 30, 2020

Online bijscholingsprogramma’s zoals StudentsPlus combineren de voordelen van kunstmatige intelligentie, gepersonaliseerde lesplannen en onmiddellijke feedback om de studenten real-time tools te geven om uit te blinken in hun wiskundepraktijk.

Persoonlijke begeleiding is nog steeds een populaire keuze voor velen, maar het is misschien niet de beste manier om je kind te helpen zijn of haar wiskundige vaardigheden te verbeteren. In feite laten recente verschuivingen zien dat meer ouders overstappen naar online bijlessen en bijbehorende apps voor de wiskundebehoeften van hun kinderen. Dit is deels te danken aan het gemak, de toegankelijkheid en de technologie die deze programma’s bieden, maar ook aan de immateriële voordelen die wiskunde een gemakkelijkere ervaring voor het hele gezin maken.

Zie onze 3 redenen waarom meer ouders vaker de overstap maken naar online bijles Wiskunde en waarom je dit misschien wilt overwegen voor de behoeften van je eigen kind.

Online bijles is handiger

Deze heeft niet veel uitleg nodig. Wanneer je je kleintjes niet naar een specifieke locatie hoeft te rijden en je leerling thuis en op zijn gemak kan werken aan zijn of haar wiskundige vaardigheden, wint iedereen.

Zo kun je teruggaan naar je drukke schema en kun je gemakkelijk uitrusten in de wetenschap dat je kind de persoonlijke ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Online bijles voelt niet als school

Leerlingen leren vaak beter als ze niet in een leercentrum of klaslokaal hoeven te zitten. Plus, online programma’s stellen hen in staat om hun wiskundige vaardigheden te oefenen in het comfort van hun eigen huis, zonder afleiding van andere studenten. Deze vertrouwde omgeving helpt studenten zich meer ontspannen en ontvankelijk te voelen voor het leren.

Verder zijn de online bijlessen echte één-op-één-ervaringen, niet alleen de tijd die ze doorbrengen in een coachingcentrum of een klaslokaal. In plaats van begeleiders of docenten die een studiebijeenkomst met meerdere studenten verzorgen, heeft jouw kind de onverdeelde aandacht van een toegewijde begeleider.

Online wiskundelessen zijn altijd en overal beschikbaar

StudentsPlus’ technologie-geactiveerde online bijles app en programma biedt dezelfde voordelen van bijles in persoon, maar voegt onbeperkte toegang toe aan de rest van onze wereldklasse curriculum. Dit omvat meer dan 100.000 rekenbladen, spelletjes, tutorials en woordproblemen die 24/7 beschikbaar zijn en waarvoor geen fysieke aanwezigheid van een tutor nodig is om te voltooien.

Als studenten vooruit werken, hoeven ze niet te wachten tot ze hun docent weer zien om vooruitgang te zien. De StudentsPlus’ tutoring app biedt video tutorials die meerdere strategieën voor het oplossen van wiskundeproblemen uitleggen die vergelijkbaar zijn met die in het werkblad. De tutor geeft vervolgens dagelijkse beoordeling en regelmatige feedback over elke voltooide eenheid, waarbij hij de leerlingen aanmoedigt om te blijven leren op hun eigen schema’s.

Lees ook: De voordelen van stevige betonnen trappen