Rust, ruimte en ontspanning… Volledig zen op de Veluwe

door | december 24, 2019

Je komt volledig tot rust op de Veluwe. Geen verplichtingen. Alles is mogelijk. Bob voorzichtig op het Veluwemeer, of kies voor de ultieme manier om de tijd te vertragen: vogels spotten in het weidevogelreservaat Oldebroek of op de grens tussen de Veluwe en de IJssel bij Brummen. Of zoek met de boswachter naar de Nederlandse ‘Big Five’. De dieren hebben alle tijd van de wereld, dus ook jij. Stap op de fiets en laat de wind bepalen wat je moet zien: bos, heide, zandverstuivingen, landgoederen, kastelen of het monumentale, bijna surrealistische Radio Kootwijk gebouw. Of ga voor ultieme ontspanning en bezoek een sauna! Daarna volgt een uitgebreide maaltijd in een charmante bistro of een met Michelin-sterren bekroond restaurant. En dan: in slaap vallen voor een goede nachtrust…

Vakantiehuizen

Op topparken.nl vind je aan een breed scala luxe vakantiehuizen in en vlakbij de Veluwe, waar je geniet van het comfort van thuis en tegelijkertijd het echte vakantiegevoel beleeft. Op topparken.nl vind je een groot aanbod aan accommodatie voor als je romantische een weekendje weg wilt met je partner, een gezinsvakantie of met je vriendengroep. Voor een onvergetelijke verblijf raden wij het je aan om vroeg van tevoren een eigen stekje te boeken op de site.

Bosbad Putten

Een subtropische oase op de Veluwe. Binnen- en buitenzwembaden, spafaciliteiten, waterglijbanen, een restaurant….het is een perfect dagje uit voor het hele gezin!

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is een van de grootste, mooiste en meest exclusieve sauna’s en beauty & spa’s van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke dag van verwennerij. Om helemaal tot rust te komen en te genieten van de volledige spa-ervaring kun je een luxueuze nacht doorbrengen in Hotel Thermen Bussloo direct naast de deur.

Lees ook: 2 Voordelen van architecturale 3D-visualisatie