Waarom maken deurbelcamera’s je huis veiliger?

door | december 12, 2021

Wist je dat het hebben van een slimme deurbel niet alleen over het hebben van de nieuwste technologie is, maar je ook kan helpen om jouw huis een veiliger plek te maken?

Hier zijn een aantal redenen waarom het hebben van een deurbel camera kan helpen om jouw huis veiliger te maken.

Visueel afschrikmiddel

Laten we eerlijk zijn, als dieven weten dat ze op camera staan, zullen ze meestal twee keer nadenken voordat ze jouw huis beroven of vernielen. Inbrekers gaan meestal voor makkelijkere doelwitten, dus als ze zien dat je een deurbelcamera hebt, is de kans groot dat ze op zijn minst twee keer nadenken.

Videobeelden

Misschien wordt jouw huis wel vernield of beroofd. De politie zal vragen om videobeelden van jouw deurbel camera, die ontvankelijk kunnen zijn in de rechtbank of bij het indienen van verzekeringsclaims.

Pakketbezorgingen

Als je niet thuis bent en er wordt post bezorgd, kun je postdieven helpen om de deur uit te gaan en jezelf gemoedsrust geven door jouw deurbelcamera te controleren. Of je nu de live videofeed controleert of de app jou op de hoogte stelt van een bezorging, het is fijn om naar huis te kunnen rennen of jouw buurman te vragen om voor het pakket te zorgen.

Bezoekers screenen

Als je net als de meeste mensen bent, wil je waarschijnlijk niet worden lastiggevallen door ongevraagde bezoekers, zeker niet tijdens een pandemie. Als jouw deurbel gaat, kun je gewoon op jouw app afstemmen en zien wie er voor de deur staat. Dit kan je helpen tijd te besparen (en veilig te blijven!) door de deur niet te openen voor vreemden, maar het zorgt er ook voor dat je geen bezoek mist van mensen die je dierbaar zijn, zoals familie en vrienden.

Voeg waarde toe aan jouw huis

Verhoog de waarde van jouw huis door veiligheidsvoorzieningen te installeren, wat een grote plus is voor potentiƫle kopers.

Lagere opstalverzekering

Wist je dat veel huisverzekeringsmaatschappijen korting geven als je slimme beveiligingsapparatuur in huis hebt? Neem contact op met jouw verzekeringsmaatschappij om te zien of ze je een korting op jouw huiseigenaren verzekeringspremie kunnen bieden.

Lees ook: 4 Voordelen van het installeren van een zorgbed in jouw huis